Curs de conversie profesionala in specializarea STIINTE | Fizica Dolj

Curs de conversie profesionala in specializarea STIINTE

In baza OMECTS 6194/13.11.2012 si a Regulamentului Universitatii din Craiova de organizare şi desfasurare a cursurilor de conversie profesionala a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar, Departamentele de Fizica şi Chimie de la Facultatea de Stiinţe Exacte anunta inceperea cursurilor de conversie profesionala a cadrelor didactice din invatamantul preuniversitar in specializarea STIINTE.

Cursurile de conversie sunt de doua tipuri:

  1. cu durata de 3 semestre (90 credite) pentru cursantii a caror specializare inscrisa pe diplomele de licenta este in domeniul fundamental Stiinte Exacte (Matematica, Informatica, Fizica si Chimie) sau Stiinte ale Naturii (Biologie, Geografie, Geologie şi Stiinta mediului);
  2. cu durata de 4 semestre (120 credite) pentru cursantii a caror specializare inscrisa pe diplomele de licenta este in alt domeniu fundamental decat Stiinte Exacte sau Stiinte ale Naturii.

Actul de studii eliberat dupa absolvirea cursului este „Diploma de conversie profesionala”, insotită de un supliment descriptiv.

Inscrierile se fac în perioada 1.03-15.03.2013 la Secretariatul Departamentului de Fizica, Cladirea Centrala a Universitatii din Craiova, sala 211-212, iar detalii despre taxele de scolarizare si actele necesare inscrierii se pot obţine la tel 0251415077.

Comments are closed.