Browsing all articles from ianuarie, 2012

Olimpiada de fizica – etapa judeteana 2012

Datorita conditiilor meteo etapa judeteana a olimpiadei de fizica nu se desfasoara sambata 4 februarie 2012. Ea se amana pana la o data ce va fi anuntata ulterior.

Olimpiada judeteana de fizica 2012

OLIMPIADA DE FIZICA, etapa judeteana 2012 se desfasoara sambata, 04.02.2012, la  COLEGIUL TEHNIC ENERGETIC Craiova. Participa elevii din clasele VI-XII. In vederea unei bune organizari si a desfasurarii optime, fiecare unitate de invatamant, care are elevi calificati la etapa judeteana a olimpiadei de fizica, va trimite tabelul cu elevii participanti pana MIERCURI, 1 FEBRUARIE 2012, ora 16.00, la unitatea de invatamant organizatoare, obligatoriu in formatele urmatoare: 1.Suport hartie la adresa de fax 0251-595908 ; 2.In format electronic, fisier EXCEL, la adresa ciolacudragos2003@yahoo.com.

Tabelul cu elevii participanti va avea urmatoarele coloane:

Nr. crt. Numele si prenumele elevului Unitatea de invatamant Clasa Numele si prenumele cadrului didactic indrumator

 Tabelul cu elevii participanti va fi semnat de catre responsabilul catedrei / comisiei metodice si directorul unitatii de invatamant, avand numar de inregistrare si stampila.

 Elevii participanti vor fi prezenti in salile de concurs pana la ora 8.30, avand asupra lor un act de identitate si, optional, calculator de buzunar (cu functii simple).

Redactarea fiecarei lucrari se realizeaza numai cu pix / stilou cu pasta / cerneala de culoare albastra.