Carti (Free)

  1. NOTIUNI DESPRE CURCUBEU_Nicu Goga
  2. SISTEMUL SOLAR-Nicu Goga
  3. CARTE DE ASTRONOMIE_Nicu Goga
  4. Florea Uliu (coord.). Lucrari experimentale de fizica pentru olimpiade si concursuri scolare, editia a II-a: LucrariExpdeFizicaFloreaUliu.pdf (edituraelse.ro)
  5.  Aurelia-Daniela Florian, Gabriel Florian, Nicolae Pufu. Intrebari, exercitii si probleme de fizica pentru scoala de arte si meserii: Mecanica, editia a II-aMecanica SAM_EDII.pdf (edituraelse.ro)
  6. Aurelia-Daniela Florian, Gabriel Florian, Ioan Știrb. Fizica pentru scoala de arte si meserii: teste grila, editia a II-a: SAMTesteGrila.pdf (edituraelse.ro)
  7. Aurelia-Daniela Florian, Tatiana Rougier-Vasilescu, Vasile Antonie, Gabriel Florian. Intrebari, exercitii si probleme de fizica pentru scoala de arte si meserii: Termodinamica, editia a II-a: Termodinamica Ed II – Online.pdf (edituraelse.ro)
  8. Aurelia-Daniela Florian, Vasile Antonie, Tatiana Rougier-Vasilescu, Gabriel Florian. Intrebari, exercitii si probleme de fizica pentru scoala de arte si meserii: Electricitate, editia a II-a: Electricitate SAM – online.pdf (edituraelse.ro)