Browsing all articles from iunie, 2017

AFIC 2017 – Reprogramare

Author admin    Category A.F.I.C., MANIFESTARI STIINTIFICE     Tags

Intalnirea Asociatiei Fizicienilor Craioveni – AFIC va avea loc in acest an la Casa Universitarilor din Craiova in data de 14 octombrie 2017. Programul intalnirii va cuprinde, ca si in anii trecuti, simpozionul „Clasic si modern in predarea fizicii”.

AFIC – 2017

Author admin    Category A.F.I.C., MANIFESTARI STIINTIFICE     Tags

Stimati colegi,
Va informez ca intalnirea Asociatiei Fizicienilor Craioveni – AFIC va avea loc in acest an la Casa Universitarilor din Craiova in data de 17 iunie 2017, cu incepere de la ora 10,00.
Programul intalniri va cuprinde, ca si in anii trecuti, simpozionul „Clasic si modern in predarea fizicii”, simpozion pentru care asteptam propuneri de comunicari.
Dupa simpozion, cu incepere de la ora 14,00, cei care doresc pot participa la un „bufet” special, cu preparate din peste pregatite de un calugar de pe muntele Athos, Participarea la acest moment va presupune plata unei taxe de 50 lei.
Va adresam rugamintea de a confirma participarea la intalnire pana cel tarziu miercuri 14 iunie la adresele de email: rconsta@yahoo.com, respectiv camilstoenescu@hotmail.com, precizand urmatoarele:
– participare la simpozion cu sau fara comunicare. Daca propuneti o comunicare mentionati titlul si autorii (cu afilierea lor institutionala).
– participarea la masa festiva cu mentionarea numarului de persoane.
Va asteptam cu drag,
Radu Constantinescu
P.S. Va rog sa difuzati informatia si catre alti colegi care ar putea sa fie interesati de participare.