Browsing all articles from octombrie, 2017

AFIC 2017

Author admin    Category A.F.I.C.     Tags
Stimati colegi,
In legatura cu sesiunea de comunicari AFIC, va rugam sa trimiteti titlul lucrarii folosind formatul traansmis pe email.  Pe autorii mentionati in fisier ii rugam sa confirme daca ramane valabila propunerea din luna iulie.
De asemenea, va rugam sa precizati in textul mesajului:
1. daca preferati ca sustinerea posterului sa fie joi (2 noiembrie) sau vineri (3 noiembrie);
2. daca doriti sa participati la masa festiva care va avea loc – vineri, ora 16:00. Costul acesteia este de 40 lei/persoana.
Va asteptam cu drag,
Asist. Nicoleta-Corina Babalic

AFIC-2017

Author admin    Category A.F.I.C., MANIFESTARI STIINTIFICE     Tags

Stimati colegi,

A venit toamna si, intre altele, trebuie sa ne gandim la intalnirea noastra anuala sub sigla AFIC.

Stabilisem initial ca aceasta sa fie in iulie, iar apoi am reprogramat-o pentru 14 octombrie. Vreau sa va propun acum o noua data de desfasurare, si anume zilele de 2-3 noiembrie 2017.

Motivul acestei noi amanari este legat de dorinta de a asigura intalnirii un cadru cat mai festiv. El este oferit de faptul ca in perioada 2-4 noiembrie au loc „Zilele Facultatii de Stiinte” si avem ca invitat special pe domnul cosmonaut Dumitru Prunariu. Initial conferinta dansului era programata in dupa-amiaza zilei de vineri 3 noiembrie, dar ne-a anuntat ca nu ar putea sa vina decat cu o zi inainte, adica joi, 2 noiembrie.

Intru-cat stiu ca in cursul saptamanii este mai greu pentru colegii care nu sunt din Craiova sa ajunga la Universitate, am decis sa punem sesiunea AFIC in doua zile: joi 2 noiembrie de la ora 14 la ora 16, respectiv vineri 3 noiembrie intre aceleasi ore. Intalnirea cu Dumitru Prunariu va fi joi de la ora 16, in Sala Albastra si va fi urmata de o sesiune de observatii astronomice la observatorul din Gradina botanica. Vom organiza si o sesiune speciala, in colaborare cu Clubul de radioamatori. Vineri dupa ora 16:00 vom avea si intalnirea efectiva a asociatiei, urmata de o masa festiva.

Programul complet al manifestarii il vom definitiva dupa primirea de la dumneavoastra a propunerilor de lucrari pe care doriti sa le prezentati (in format poster) la conferinta „Clasic si modern in predarea Fizicii”. Va rog sa transmiteti pana luni 16 octombrie titlul lucrarii si autorii prin email pe adresa colegei noastre Corina Babalic <b_coryna@yahoo.com> .

Cu scuze pentru modificare dar cu speranta ca veti agrea contextul propus, va transmit sincera mea pretuire.

Pe curand,

Radu Constantinescu