Browsing all articles from martie, 2021

ON-SRF 2021: Etapa judeteana – Instructiuni pentru elevii calificati la etapa județeană a ON-SRF

Author admin    Category CONCURSURI / OLIMPIADE, ON-SRF 2021     Tags

INFORMATIILE SUNT DE PE SITE-UL ON-SRF 2021

(https://onfsrf.weebly.com/etapa-jude355ean259.html)

Instructiuni pentru elevii calificati la etapa județeană a ON-SRF

  1. Pentru a putea participa la etapa judeteana, fiecare elev calificat trebuie sa aibă o adresa de e-mail validă pe platforma Google (gmail.com).
  2. Accesul la subiecte, la etapa judeteana, se va putea face doar cu utilizarea unui cont de e-mail pe gmail! Accesul la subiecte va fi restrictionat doar la lista de adrese care va fi în baza de date.
  3. Elevii calificati la etapa judeteana sunt rugati sa-si verifice clientul de mail și site-ul olimpiadei, regulat, pentru a vedea noutatile.
  4. Intrucat la finalul probei fiecare elev va trebui sa scaneze teza cu telefonul si sa o incarce pe platforma in 15 minute, este indicat ca fiecare elev sa-si instaleze pe telefon o aplicatie gratuita de scanare pe care sa o testeze înainte astfel:
    1. porneste cronometrul
    2. deschide aplicatia de scanare
    3. scaneaza 10-15 pagini in acelasi document (nu in 15 documente diferite!)
    4. salveaza documentul scanat in formatul cod de concurs.pdf (Ex: daca elevul are codul de concurs 3141, atunci documentul scanat trebuie salvat drept 3141.pdf); fisierul nu trebuie să fie mai mare de 10MB.
    5. trimite-ti documentul pe laptop/desktop (daca acolo ai deschisa platforma de concurs) prin e-mail
    6. salveaza documentul in calculator
    7. opreste cronometrul de pe telefon si verifica daca te incadrezi in 15 min.

Pentru operațiile de: descarcare a subiectelor, incarcare a fisierului .pdf care conține teza, corectitudinea amplasarii dispozitivului de monitorizare audio/video va exista o sesiune de antrenament care va fi anuntata, pe acest site, in timp util (cel mai probabil cu o saptamana inainte de etapa judeteana).

ON-SRF 2021: Etapa judeteana – ANUNT

Author admin    Category CONCURSURI / OLIMPIADE, ON-SRF 2021     Tags

INFORMATIILE SUNT DE PE SITE-UL ON-SRF 2021

(https://onfsrf.weebly.com/etapa-jude355ean259.html)

ANUNT: coduri etapa judeteană/corectare adrese de e-mail

  • Codul unic pentru pariciparea la etapa judeteana

Codul unic este necesar atat pentru inscrierea lui in formularele de concurs (corespunzatoare etapei judetene) cat si pentru scrierea lui pe foile de concurs (ȋn format letric) cu ocazia redactarii solutiilor problemelor corespunzatoare subiectului respectiv.
Operaţ​ia de transmitere a codului unic, pe adresele de e-mail ale elevilor calificati la etapa judeteana, se incheie marti, 23.03.2021.
Elevii care nu au primit, in perioada specificată anterior, e-mail cu codul unic se datorează faptului ca adresele lor de e-mail nu sunt functionale. Elevii respectivi sunt rugati sa comunice acest fapt pe adresa de e-mail: office.onfsrf@gmail.com ȋn perioada 24.03.2021-28.03.2021 pentru a rezolva problema!
ATENTIE:  Inscrierea gresita a codului in formularele de concurs si/sau pe foile corespunzatoare redactarii solutiilor va atrage eliminarea elevului din competitie!

  • Schimbarea adreselor de e-mail necorespunzatoare

​In perioada 22.03.2021-28.03.2021 se vor putea schimba adresele de e-mail care nu fac parte din categoria adreselor de g-mail (yahoo etc). Se recomanda, de asemenea, schimbarea si adreselor de tip institutional; acestea, chiar dacă sunt adrese de g-mail care au functionat pana acum ar putea fi oricand restrictionate, pentru accesul public, de provider-ul respectiv.
Link-ul pentru formularul care va permite sa faceti schimbarea precizata anterior se poate accesa aici sau prin trimiterea unui mesaj la: office.onfsrf@gmail.com