Concursul de Fizica „Liviu Tatar” 2022

Stimati colegi,

Va multumim mult pentru sprijinul pe care ni l-ati acordat in organizarea concursului „Liviu tatar”, editia 2021. Va informam ca editia 2022 a concursului va avea loc sambata28 mai 2022, in format fizic la Universitatea din Craiova.

La aceasta editie, fiecare judet beneficiaza de 8 locuri, repartizate pentru elevi din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a. La solicitarea expresa, numarul de locuri se poate majora.

Concursul va consta dintr-o proba scrisa cu durata de 2 ore. Proba se va desfasura in cladirea centrala a Universitatii, situata in strada A.I.Cuza nr. 13, sambata 28 mai, in intervalul 8-10.

Concurentii si profesorii insotitori pot beneficia de cazarea gratuita pentru noaptea de 27-28 mai in caminul C.N. „Elena Cuza”. Se vor asigura (tot in regim gratuit) cina din 27 mai, mic dejun si dejun pentru 28 mai. Organizarea si acoperirea costurilor pentru transport raman in sarcina participantilor.

V-am multumi mult daca ati transmite conducerii ISJ informatiile despre concurs si daca ne-ati confirma participarea judetului dumneavoastra.

Va mai informam ca tot sambata 28 mai, in paralel cu concursul „Liviu Tatar”, va avea loc finala concursului PROFIZ (http://cis01.central.ucv.ro/physics/ro/PROFIZ2022.html), precum si Simpozionul national „Florea Uliu” la care colegii pot sa se inscrie cu prezentari poster pe tema „Clasic si modern in predarea fizicii”.

Gasiti atasat intregul program al activitatilor precum si detalii despre inscrierea la simpozion.

Cu deosebita pretuire,

Radu Constantinescu

Iulian Petrisor

Comments are closed.