PROFIZ – etapa finala 2017

Author admin    Category CONCURSURI / OLIMPIADE, PROFIZ     Tags

Etapa finala a concursului PROFIZ este programată în ziua de 13 mai 2017 ora 9:00, în sala C124 din cladirea centrală a Universitatii din Craiova, strada A.I.Cuza nr.13. Festivitatea de premiere se va realiza cu începere de la ora 10:30, in comun cu premierea câștigătorilor de la Concursul „Liviu Tatar” si va include ceremonia de acordare a titlului DOCTOR HONORIS CAUSA domnului prof. dr. Mihai Visinescu de la Institutul National de Inginerie Nucleara „Horia Hulubei” Bucuresti.
Toti elevii calificati la etapa finala sunt asteptati la Universitatea din Craiova în dupa-amiaza zilei de 12 mai 2017 pentru a participa la evenimentul „Noaptea alba a experimentului stiintific”, care se va derula în Holul central al Universitatii cu începere de la ora 18:00.
Participantii care nu au domciliul în Craiova pot beneficia, la solicitarea expresa, de cazare si masa asigurate gratuit la Liceul Tehnologic „George Bibescu”, Str. Constantin Brâncoveanu nr. 101 Craiova, judetul Dolj.
Site-ul concursului: http://www.competentedigitale.ro/profiz/
Va rog sa confirmati, in cursul acestei saptamani, prezenta elevilor dumneavoastra, finalisti la etapa finala a concursului PROFIZ 2017 (13 mai 2017).
Bibliografie pentru etapa finală PROFIZ 2017:
• Manualele școlare de Fizica pentru clasele VI – X
• „Enciclopedia stiintifica pentru copii” de Annabel Craig si Cliff Rosney, editura AQUILA 1993
Va multumesc!
Corina Babalic

Comments are closed.