Proiectul EARTH HOUR 2011

Sambata 26 martie 2011, vor avea loc manifestari in cadrul Proiectului EARTH HOUR 2011, inregistrat la Primaria Municipiului Craiova cu nr. 50647 / 18.03.2011 si coordonat de Primaria Municipiului Craiova, Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si Facultatea de Fizica a Universitatii din Craiova, dupa urmatorul program:

1. Popularizarea in mass-media locala a evenimentului mondial precum si a actiunii ce se va desfasura in Craiova, sambata seara intre orele 20,30 -€“ 21,30 (intervalul orar unic stabilit la nivel mondial);

2. Stingerea, in intervalul orar mentionat (sambata 26 martie 2011, orele 20,30 -€“ 21,30)  a tuturor luminilor controlate de catre Primarie care nu implica riscuri legate de securitate:

  • – lumini care pun in valoare obiectivele aritecturale deosebite ale orasului nostru (proiectoarele de pe Primarie, Prefectura, Teatrul National, Muzeul de Arta, Universitate, biserici, poarta Parcului Romanescu sŸ.a.);
  • – Iluminatul stradal din perimetrul central unde se va desfasura marsul propus;

3. Desfasurarea unui mars pe traseul Universitate – Primarie – Piata Mihai Viteazul, la care sa participe elevi, studenti si profesori cu candele, precum si alti cetateni ai orasului.

4. Incurajarea participarii cat mai multor cetateni la aceastaƒ actiune.

Pentru participantii din Craiova, adresa de email dedicata evenimentului EARTH HOUR 2011 este earthhour_cv@yahoo.com. Va rugam sa confirmati pana joi, 24 martie 2011 ora 16:00, participarea la eveniment (numar de elevi, unitatea de invatamant si prof. insotitor) la adresa de email earthhour_cv@yahoo.com, urmand ca lista cu prezenta nominala a elevilor sa fie adusa in seara evenimentului de catre profesorii insotitori la Universitatea din Craiova, ora 20:00. Participantii vor avea asupra lor candele.

Daca doriti sa multiplicati si sa difuzati afise printre elevi sau chiar cu ajutorul lor in randul craiovenilor aveti afisul dedicat evenimentului (realizat de catre dl. prof. Liviu Ionescu de la C.N. „Carol I” Craiova) atasat aici

Informatii generale despre eveniment puteti gasi la adresele: www.earthhour.orgwww.earth-hour.ro si  www.orapamantului.ro.

Comments are closed.