Alegeri SRF 2017

Author admin    Category MANIFESTARI STIINTIFICE, SRF     Tags

Stimati colegi,
Va contactez in calitatea dumneavoastra de membri ai sucursalei Craiova a SRF (Societatea Romana de Fizica). Dupa cum poate ati aflat, in perioada urmatoare se organizeaza alegeri la nivelul fiecarei sucursale sau sectiune.
Pentru a mentine in viata sucursala de la Craiova si pentru a primi drept de vot avem obligatia de a achita cotizatia la zi. Aceasta este de 30 de lei/an si este solicitata pentru 2016 si 2017. Ar trebui deci urgent sa depunem cate 60 de lei, fie direct la secretariatul facultatii (Remus Nica), fie prin orice alt aranjament care face depunerea mai simpla pentru dumneavoastra. Spre exemplu, l-ati putea contacta pe Mircea Nastase care este secretarul sucursalei, sau ati putea lasa banii la unul dintre liceele din centru: „Carol I”, „Elena Cuza” sau „Fratii Buzesti”. Ii voi ruga pe colegii de acolo care colecteaza banii sa ma contacteze ulterior. Se pot depune banii si direct in contul SRF, cu rugamintea de a ne anunta. Contul este:
Societatea Romana de Fizica
SC BANCPOST SA, Stefan cel Mare
Cont IBAN: RO75BPOS70602559720ROL01
CUI: 5831787 (este necesar doar pentru cei care platesc prin mandat postal)

Pot sa depuna suma de 60 lei si cei care nu sunt membri SRF dar vor sa devina. Ei trebuie sa completeze in plus datele din tabelul atasat. Asta in ideea de a ajunge la 75 membri si de a deveni astfel filiala SRF cu personalitate proprie.

Termenul limita de depunere a cotizatiei in contul SRF este 30 iunie.

Cu pretuire,
Radu Constantinescu
cap-tabel-inscriere-SRF

Comments are closed.